Trans Studio Bandung – Gie Holiday

Gie Holiday

Fantastic Holiday

Trans Studio Bandung

trans studio bandung
Trans Studio Bandung

Trans Studio Bandung

TRANS STUDIO BANDUNG

Trans Studio Bandung adalah taman bermain di dalam bilik terbesar di dunia yang dikendalikan oleh Trans Corp. Trans Studio Bandung adalah taman bermain di dalam bilik kedua yang dibina untuk menyusul kejayaan Trans Studio Makassar yang dibina pada tahun tahun 2009. Wahana yang disajikan diberi nama sesuai dengan program-program yang ada di Trans TV ataupun Trans7.

jom trans studio bandungTRANS STUDIO THEME PARK

Trans Studio Bandung adalah Tempat Pelancongan di Bandung Indoor Theme Park ke dua di Indonesia selepas Makassar. Trans Studio Bandung lebih hebat dan lebih dahsyat dari Trans Studio yang ada di Makassar sehingga menjadikan Trans Studio Bandung tidak hanya terbesar di Indonesia tetapi juga terbesar di dunia. Tempat Pelancongan Bandung Trans Studio menyajikan 20 wahana permainan dan bermacam bentuk hiburan yang terdapat dalam 3 kawasan dengan tema yang berbeza dan unik. Para pengunjung dapat merasakan bagaimana menjadi seorang bintang di depan kamera serta menjadi orang-orang di belakang layar dari tayangan-tayangan kegemaran TRANS TV dan TRANS 7, seperti Dunia Lain, Jelajah. Si Bolang, dan masih banyak wahana menarik lainnya.

Tentang Trans Studio Theme Park

Selamat datang di dunia penuh keajaiban khusus diciptakan untuk anda. Membawa mimpi anda menjadi kenyataan.Bertemu langsung dengan watak-watak idola anda. Nikmati persembahan 20 wahana kami yang mencabar dan mendebarkan dan hiburan dengan gaya Broadway yang terkenal.Hanya di Tempat pelancongan Bandung Trans Studio

Studio Central


The Famous Hollywood! Kawasan Hollywood didepan mata anda. Berjalanlah menyusuri Kawasan ini dan liat siapa artis yang ada di Walk of Fame? . Anda akan dimanjakan oleh arkitek-arkitek Hollywood bergaya 60-an. Anda seolah melangkah di pusat negeri hiburan. Cari juga Bintang kegemaran mu seperti Marlyn Monroe.

Lost City


Sediakan diri anda untuk berpetualang! Di kawasan ini anda akan menempuh perjalanan yang hebat. Selamatkan Kru Trans TV dalam ekspedisinya, masuki hutan rimba dalam safari track.Semua pengembaraan menarik akan menjadi sebahagian daripada penyemakan anda.Explore the Lost City!

Magic Corner


Keajaiban bermula dari sini. Sentuhan Magis yang akan mempesonakan perjalanan anda. Anda akan hanyut dalam sensasi yang ada di sini. Perjalanan yang akan menjelmakan anda membuat anda begitu yakin apa yang ada didepan mata. Satu-satunya tempat yang penuh keajaiban, pengembaraan yang menggembirakan dan menakjubkan.

Kami Dari Gieholiday menyediakan Pakej Percutian Bandung yang didalam nya Melawat Trans studio Bandung Seperti

Kami Juga Menyediakan Perkhidmatan Sewa Kereta Bandung Sila Hubungi Kami Untuk Maklumat Lebih Lanjut.

trans studio bandung

CONTACT FAST RESPONSE

WHATSAPP +6287721397816

EMAIL : agisupala@gmail.com

Guest Book

Kereta Sewa Bandung

G.Holiday adalah salah satu Operator Tour & Travel Perunding terkemuka di Bandung dan telah melayani keperluan perjalanan Bandung dan Sewa Kereta pelancong yang berkunjung ke Bandung & Jakarta. Booking Kereta Sewa di Jakarta Bandung dengan Online. Dapatkan maklumat promo rate kami melalui Facebook Gieholiday! atau telefon ke +62 87721397816 Bandung Car

Menu

Archives