Kereta Sewa Bandung – Gie Holiday

Gie Holiday

Fantastic Holiday

Kereta Sewa Bandung

Kereta Sewa Bandung

G.Holiday adalah salah satu Operator Tour & Travel Perunding terkemuka di Bandung dan telah melayani keperluan perjalanan Bandung dan Sewa Kereta pelancong yang berkunjung ke Bandung & Jakarta. Booking Kereta Sewa di Jakarta Bandung dengan Online. Dapatkan maklumat promo rate kami melalui Facebook Gieholiday! atau telefon ke +62 87721397816

Bandung Car Rental Daily Tariffs
Harga Sewa mobil di Bandung atau Harga Sewa Kereta di Bandung.
Our Rate in Indonesia Rupiah (IDR)

Transport Class Normal Rate
Car+Driver+Petrol for 1 day 12-14 Hours
Economy
Suzuki APV/Arena/Luxury max 7pax 450,000 IDR
Toyota Avanza/ Xenia max 6pax
Honda Mobilio max 5 pax
or other similar or higher class max 7pax
Deluxe
Toyota Innova max 7pax 550,000 IDR

Isuzu ELF SHORT Max 10pax 750,000 IDR
or other similar or higher class max 10pax

Hiace or similar max 14 passenger 900,000 IDR

Isuzu Elf Long Max 16pax 1,000,000 IDR

KERETA SEWA

Perkhidmatan kereta sewa di Bandung pada laman ini disediakan oleh JackTour.Com untuk tetamu-tetamu dan saudara kami yang melancong ke Bandung Indonesia.

Jika anda mengambil cuti di Bandung, Kami menyediakan perkhidmatan kereta sewa di Bandung untuk anda. Sewa kereta di Bandung dengan harga murah, boleh terus membuat tempahan online di website kami. Selain itu, kami juga menerbitkan pelbagai maklumat seperti promosi melalui facebook  gieholiday. Tentu lebih efisien melalui harga rendah yang kami tawarkan. kerana itu, kami menggalakkan anda untuk bergabung dengan kami di facebook.. 

Laman ini kami persembahkan kepada saudara kami yang datang dari Malaysia dan Brunei Darussalam, terutama mengingat ramai dan tingginya amanah yang telah diberikan kepada jacktour selama ini. Dari hati kami yang dalam, Terima Kasih atas kepercayaannya.

MELANCONG KE BANDUNG DARI JAKARTA

Ramai pelancong yang datang ke Bandung, karena banyak keunikan di bandar ini. Kami juga memberikan perkhidmatan transport dari Jakarta Airport. Banyak tetamu kami dari Malaysia yang menggunakan perkhidmatan kereta sewa di Bandung yang turun di Jakarta Airport, sehingga lawatan ke Bandungnya dan percutian Bandung Jakarta dibuat lebih mudah, kerana perkhidmatan kereta sewa Jakarta Airport yang kami sediakan akan menjemput anda untuk trip ke Bandung.

Kadar Kereta Sewa di Bandung

KERETA SEWA

Sewa kereta Jakarta Bandung yang kami sediakan terdapat dalam pelbagai jenis, mulai dari harga termurah (ekonomi) mahupun jenis yang lain. Anda boleh memilih jenis kereta yang ingin digunakan. Semua kereta sewa dengan pemandu, dan kemudahan lain seperti AC. Sehingga anda boleh menikmati lawatan di Bandung

KERETA SEWA DENGAN PEMANDU

Bandung Tour anda akan lebih selesa dengan perkhidmatan sewa kereta di Bandung dengan pemandu(driver). Pemandu ini boleh membuat sebuah panduan yang akan menjadi pemandu pelancong di Bandung(guide) untuk anda semasa travel to Bandung. Jadi lawatan ke Bandung anda akan lebih mudah tanpa perlu memikirkan jalan mana yang harus dilalui di Bandung. Begitu juga untuk kunjungan anda ke tempat-tempat yang menarik di Bandung. Di samping itu, Officer Staff kami pun siap membantu jika diperlukan untuk pencarian tempat tertentu yang anda perlukan.

kereta sewa bandung

TEMPAHAN PERCUMA

Setiap tempahan kereta sewa yang dibuat pada gieholiday adalah percuma. Kami memberi anda waktu sampai batas waktu pembayaran. . Jadi jangan ragu untuk membuat tempahan atau sekedar bertanya pada email dan Phone number kami. Anda boleh membatalkannya nanti, dan tempahan ini percuma.

KALI PERTAMA KE BANDUNG

jika anda belum pernah ke Bandung, atau pertama kali datang ke Bandung, dan memerlukan maklumat tentang Bandung, kami menyediakan pelbagai maklumat menarik tentang Bandung di web kami. silakan kunjungi  Atau sebagai alternatif lain, silakan lihat pelbagai Bandung pakej percutian murah yang kami sediakan di laman Pakej Percutian Bandung

Selamat menggunakan perkhidmatan gieholiday.Com.

Category : Uncategorized


CONTACT FAST RESPONSE

WHATSAPP +6287721397816

EMAIL : agisupala@gmail.com

Guest Book

Kereta Sewa Bandung

G.Holiday adalah salah satu Operator Tour & Travel Perunding terkemuka di Bandung dan telah melayani keperluan perjalanan Bandung dan Sewa Kereta pelancong yang berkunjung ke Bandung & Jakarta. Booking Kereta Sewa di Jakarta Bandung dengan Online. Dapatkan maklumat promo rate kami melalui Facebook Gieholiday! atau telefon ke +62 87721397816 Bandung Car

Menu

Archives